Σαλάτα σπαραγγιών με ντοματίνια & βαλσάμικο
Εκτέλεση:
- Ζεματίζουμε τα σπαράγγια για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Σε ένα άλλο τηγάνι σοτάρουμε τα ντοματίνια και το σκόρδο με ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα σπαράγγια, περιχύνουμε με βαλσάμικο και αλατοπιπερώνουμε.
- Σερβίρουμε ζεστά ή χλιαρά
Υλικά
| Λευκά σπαράγγια | 8–10 |
| Ντοματίνια, κομμένα στη μέση | 6-8 |
| Ελαιόλαδο | 2 κ.σ. |
| Βαλσάμικο ξύδι | 1 κ.σ. |
| Σκόρδο, ψιλοκομμένη | 1 σκελίδα |
| Φρέσκος μαϊντανός ή βασιλικός | |
| Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι |

