ΙΔΕΕΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σαλάτα σπαραγγιών με ντοματίνια & βαλσάμικο

pareafoods

Εκτέλεση:

 

  • Ζεματίζουμε τα σπαράγγια για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
  • Σε ένα άλλο τηγάνι σοτάρουμε τα ντοματίνια και το σκόρδο με ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα σπαράγγια, περιχύνουμε με βαλσάμικο και αλατοπιπερώνουμε.
  • Σερβίρουμε ζεστά ή χλιαρά

Υλικά

Λευκά σπαράγγια 8–10
Ντοματίνια, κομμένα στη μέση 6-8
Ελαιόλαδο 2 κ.σ.
Βαλσάμικο ξύδι 1 κ.σ.
Σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 σκελίδα
Φρέσκος μαϊντανός ή βασιλικός
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι