ΙΔΕΕΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πρωινό με μέλι και μαρμελάδα

pareafoods

Εκτέλεση

  1. Φρυγανίστε το ψωμί:
    Κόψτε τη μπαγκέτα σε φέτες και ψήστε τις ελαφρά στο φούρνο ή στη φρυγανιέρα μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
  2. Ετοιμάστε το σερβίρισμα:
    Απλώστε λίγο βούτυρο σε κάθε φέτα όσο είναι ακόμα ζεστές.
    Προσθέστε από πάνω τη μαρμελάδα της επιλογής σας ή το μέλι — ή συνδυάστε δύο γεύσεις για πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.
  3. Σερβίρετε:
    Τοποθετήστε τις φέτες σε πιατέλα, συνοδεύοντας με μικρά βαζάκια μαρμελάδας, φρούτα εποχής ή λίγο μέλι στο πλάι και τον χυμό αρώνιας

Υλικά

Μπαγκέτα ή χωριάτικο ψωμί 1
Μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη ή και μέλι 2-3 διαφορετικές
Χυμός αρώνια χωρίς ζάχαρη 1
Βούτυρο φρέσκο
Λίγη κανέλα ή ξύσμα λεμονιού για άρωμα (Προαιρετικά)