Πρωινό με μέλι και μαρμελάδα
Εκτέλεση
- Φρυγανίστε το ψωμί:
Κόψτε τη μπαγκέτα σε φέτες και ψήστε τις ελαφρά στο φούρνο ή στη φρυγανιέρα μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές. - Ετοιμάστε το σερβίρισμα:
Απλώστε λίγο βούτυρο σε κάθε φέτα όσο είναι ακόμα ζεστές.
Προσθέστε από πάνω τη μαρμελάδα της επιλογής σας ή το μέλι — ή συνδυάστε δύο γεύσεις για πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. - Σερβίρετε:
Τοποθετήστε τις φέτες σε πιατέλα, συνοδεύοντας με μικρά βαζάκια μαρμελάδας, φρούτα εποχής ή λίγο μέλι στο πλάι και τον χυμό αρώνιας
Υλικά
| Μπαγκέτα ή χωριάτικο ψωμί | 1 |
| Μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη ή και μέλι | 2-3 διαφορετικές |
| Χυμός αρώνια χωρίς ζάχαρη | 1 |
| Βούτυρο φρέσκο | |
| Λίγη κανέλα ή ξύσμα λεμονιού για άρωμα | (Προαιρετικά) |

